Warsó.

 2011.12.16. 21:36

Hát, ha mi állítjuk magunkról mély meggyőződéssel, hogy vendégszerető népség vagyunk, akkor nem tudom a lengyelek mik. Vendégimádók!
Reggeli a hotel éttermében, hát aki járja a világot, annak bizonyára nem szokatlan ez a szitu, de nekem új volt, hogy 10 percenként új adag (finom!) tojásrántottát hoznak...
Aztán ebéd, mindig ugyanazon a helyen (az ajtóra ki van írva: free music, ez is valami...)
És mindig ugyanolyan jó minőségű zab. :) Tormás krumplipüré, husi, csalamádé vagy épp rizs, husi és céklapüré... Én személy szerint nem rajongok a cékláért, de azért voltak jó módjai az elkészítésének odakint. Kettőtől háromig kellemesen meg lehet ebédelni, minden falatot kiélvezve. Gondolván, hogy majd valami kis saláta lesz a vacsora, fitnessz életmód, ha már nincs időnk elmenni futni napközben... Nem, nem, ha lehet még nagyobb adag mint az ebéd.
Levessel, desszerttel. :)
Szóval ha nyaralni készültök, remek kis hely, ajánlani tudom. :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://megamaz.blog.hu/api/trackback/id/tr913469571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása